Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 30€
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης παγκόσμιας συγκυρίας που διαμορφώνει η εξάπλωση της πανδημίας του COVID 19 και με γνώμονα την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης που χαρακτηρίζει την εταιρία TSAKIRIS MALLAS στα πενήντα ( 50) χρόνια πετυχημένης λειτουργίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τροποποιήσεις που έχουμε θεσπίσει για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών μας:

Αυστηρότεροι κανόνες Υγιεινής και ασφάλειας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19 εφαρμόζονται σε όλες τις διαδικασίες αποστολής – παραλαβής εμπορευμάτων, από την αποθήκη μέχρι και την παράδοση της παραγγελίας σας. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι η απόλυτη δική σας ασφάλεια και των εργαζομένων μας.

Με την διακοπή της λειτουργίας των 40 φυσικών καταστημάτων μας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα με σημαντικές προκλήσεις δίνοντας καθημερινή «μάχη» προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λάμβανε και συνεχίζει να λαμβάνει και να διεκπεραιώνει καθημερινά έναν μεγάλο όγκο παραγγελιών.

Σε ότι αφορά τις παραδόσεις των παραγγελιών ως έχουμε ενημερωθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier, παρατηρούνται καθυστερήσεις 3-5 ημερών, από τη στιγμή που θα παραλάβουν την αποστολή από εμάς, ειδικότερα στον νομό Αττικής.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, η ομάδα TSAKIRISMALLAS.GR εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται ακατάπαυστα για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση σας.

Μένουμε μαζί! Μένουμε ασφαλείς!Ενημερωθείτε εδώ για το στάδιο της παραγγελίας σας

Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή απευθείας στο email: eshop@tsakirismallas.gr