Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 30€
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

H ιστοσελίδα με το domain name  www.tsakirismallas.gr αποτελεί  το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Υποδημάτων και Δερματίνων Ειδών» (εφεξής, χάριν συντομίας, «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ»), που εδρεύει στην Αργυρούπολη Αττικής, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, αρ. 60, Αργυρούπολη (ΑΦΜ: 095401550 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, Αρ.ΓΕΜΗ: 121569601000).

Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση «www.tsakirismallas.gr» προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημά της.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.tsakirismallas.gr» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994, ως τροποποιηθείς ισχύει) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα «www.tsakirismallas.gr» συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

1. ΌΡΟΙ

Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» χωρίς να δώσει οιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας και να εκπληρώσουμε τις συμβατικές και νόμιμες υποχρεώσεις μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν από την «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή ενωσιακή  νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του «www.tsakirismallas.gr», τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

To «www.tsakirismallas.gr» μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) για να σας ενημερώνει για τη διάθεση από τις σελίδες του παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση «eshop@tsakirismallas.gr».

3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» έχει βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.tsakirismallas.gr» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στην ιστοσελίδα μας μας κρυπτογραφείται/κωδικοποιείται πριν βγει online, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, που χρησιμοποιεί κρυπρογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit SSL (Secure Sockets Layer), ενώ οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρις ότου αυτή φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (user name) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του «www.tsakirismallas.gr». Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Κατά την παραγγελία σας και εφόσον έχετε συνδεθεί με το όνομα χρήστη (user name) και με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr», η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματά μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Όπως προσέχετε τις συναλλαγές σας με τις πιστωτικές σας κάρτες και δεν αναφέρετε σε κανέναν το PIN σας, έτσι και με τους συγκεκριμένους κωδικούς πρέπει να τους φυλάσσετε με προσοχή και να μην τους δίνετε ποτέ σε τρίτους , ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τα στοιχεία αυτά να περιέλθουν σε τρίτους, ξένους προς εσάς.

Συμβουλή: Κατά την δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) δημιουργείστε κωδικό ασφαλείας χρησιμοποιώντας σύμβολα σε συνδυασμό με με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Για λόγους ασφαλείας οφείλετε να αλλάζετε το password σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, συνεχόμενοι αριθμοί κ.ά.).

 

4. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει εκ παραδρομής ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «www.tsakirismallas.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας και τις συνθήκες των παραγγελιών. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

 

5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα δικτυακό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» και όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, υπηρεσίες, προϊόντα, ονόματα, εικόνες, εμπορικά σήματα, διασχηματισμοί, λογότυπα και διακριτικά σήματα και εν γένει διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» και του ομίλου εταιρειών «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει η σχετική προηγούμενη έγγραφη άδεια της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ».

 

6. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στις σελίδες του «www.tsakirismallas.gr» θα βρείτε πληροφορίες για τη διαδικασία και τα βήματα έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές για τον εντοπισμό και διόρθωση πιθανών σφαλμάτων κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας (πχ σχετικά με το είδος, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής κλπ).

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, ενώ θα ακολουθήσει και επόμενο e-mail , με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες όπου επιλέχθηκε ως τρόπος αποστολής <παραλαβή από το κατάστημα>, την διευθέτηση της παραγγελίας και την εξυπηρέτηση αναλαμβάνει το φυσικό κατάστημα που έχει επιλεχθεί για παραλαβή.

 

7. ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) «eshop@tsakirismallas.gr», γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία μεταφορών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής. Η πρώτη επιστροφή του δέματος είναι εντελώς Δωρεάν εντός Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά μόνο αλλαγές/επιστροφές στην Ελλάδα. Για αλλαγές/επιστροφές από Κύπρο ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30) 210 9976180 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:00 EET) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) «eshop@tsakirismallas.gr» .
Για αλλαγές/επιστροφές παραγγελιών όπου επιλέχθηκε ως τρόπος αποστολής <παραλαβή από το κατάστημα>, τις αναλαμβάνει το φυσικό κατάστημα που είχε επιλεχθεί για παραλαβή.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

2. να μην ανήκει στην κατηγορία κοσμημάτων (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ) και αξεσουάρ μαλλιών, τα οποία δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται για λόγους υγιεινής.

3. η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος,

4. το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)

5. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση παρακαλούμε να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 

1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

 

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-9976180 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00).

 

3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απ ευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-9976180.

Σε περίπτωση που το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (για μία φορά ανά παραγγελία, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση), πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-9976180 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00) και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρίας με την οποία και θα σας υποδείξουμε.

 

4. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα της κατηγορίας κοσμημάτων (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ) και αξεσουάρ μαλλιών τα οποία δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ». Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  ή μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος από τον Αγοραστή, εφόσον αυτός βρίσκεται εκτός κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), ο Πωλητής θα αφαιρεί από το ποσό που θα επιστραφεί στον Αγοραστή κάθε ποσό που υποχρεώθηκε να καταβάλει (ο Πωλητής) για τελωνειακές επιβαρύνσεις και συναφείς δαπάνες, οι οποίες βαρύνουν τον Αγοραστή.

Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» μπορούν να αλλαχθούν σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-9976180 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00)

 

8. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-9976180 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

 

9. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ». Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 2,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εκάστοτε αναλογούντος ΦΠΑ). Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Επισημαίνεται ότι για παραγγελίες άνω των 500 €, για τις οποίες θα επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, η  εξόφληση του τιμήματος θα γίνεται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς αποκλειστικά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

3. PAYPAL

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να εγγραφείτε και να εισέλθετε (μέσω login) στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Paypal και να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕΣΩ eBANKING της PAYGATE

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ebanking, μέσω της Υπηρεσίας paygate της Eurobank εντός μίας ώρας από την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας online. Μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σας στον λογαριασμό μας, θα πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας. 

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεση των χρημάτων εντός 1 ώρας από την διενέργεια της παραγγελίας, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος ή μεταφοράς μέσω λογαριασμού από άλλη τράπεζα, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα ("OUR", όχι "SHA"). H επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη για συναλλαγές μέσω Ελληνικών τραπεζών.

Στο τίμημα των συναλλαγών δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιβαρύνσεις που επιβάλλονται από την χώρα στην οποία βρίσκεται ο Αγοραστής στην οποία αποστέλλεται το προϊόν (π.χ. τέλη τελωνείου, εισαγωγής, ειδικοί φόροι κατανάλωσης κλπ.). Τυχόν επιβαρύνσεις που μπορεί να προκύπτουν βαραίνουν πάντοτε και αποκλειστικά τον αγοραστή.

 

10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στον συντομότερο  δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.
Παρόλα αυτά ο μέσος χρόνος για την εκτέλεση και αποστολή των παραγγελιών ανέρχεται από 2 έως και 8 εργάσιμες ημέρες.

Λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες που γίνονται την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο διεκπεραιώνονται το πρωί της Δευτέρας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι Δωρεάν, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 30 Ευρώ. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 30 Ευρώ θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών ύψους 3 Ευρώ. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάστασης (λόγω μεγέθους ή  χρώματος κλπ.) η πρώτη επιστροφή είναι εντελώς Δωρεάν με τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier που θα έρθει να παραλάβει από το χώρο σας.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ACS courier», «COURIER CENTER» και «Γενική Ταχυδρομική» για αποστολές εντός Ν. Αττικής. Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ ΑΕ» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει και άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή υπό ειδικές συνθήκες άλλο μέσο παράδοσης (π.χ. επαγγελματία οδηγό).

BOX NOW Lockers

Πανελλαδική Παράδοση σε Αυτόματη Θυρίδα Παραλαβής ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Με τη νέα μας υπηρεσία μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας ό,τι ώρα σας βολεύει, όποια ημέρα σας βολεύει, από όποιο locker σας βολεύει!

1. Επιλέξτε το BOX NOW Lockers ως τρόπο αποστολής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Επιλέξτε το BOX NOW Locker που σας εξυπηρετεί (π.χ. κοντά στην κατοικία ή την εργασία σας).
3. Μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο για παραλαβή, θα λάβετε ένα μήνυμα με έναν εξαψήφιο XXXXXX κωδικό PIN στο κινητό σας τηλέφωνο.
4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό PIN στο πληκτρολόγιο του Αυτόματου Μηχανήματος Παραλαβής Δεμάτων για να παραλάβετε το δέμα σας από την αντίστοιχη θυρίδα όποτε θελήσετε - είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Από την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας & με τη βοήθεια της BOX NOW, το δέμα σας θα παραδοθεί στο Locker της επιλογής σας σε 24 ώρες.
  • Μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας εδώ.
  • Το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα του BOX NOW Express για 48 ώρες. Κατόπιν αιτήματος στο boxnow.gr μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή για άλλες 24 ώρες.
  • Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο boxnow.gr.
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το BoxNow στο +30 211-1005301 ή στο care@boxnow.gr
  • Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και για προπληρωμένες παραγγελίες με χρήση κάρτας, PayPal ή Τραπεζικής Κατάθεσης.
  • Η επιλογή αποστολής με BOX NOW αφορά παραγγελίες που περιλαμβάνουν μόνο 1 προϊόν. Το μέγεθος των θυρίδων δεν μας επιτρέπει αποστολές παραγγελιών με παραπάνω από 1 προϊόν.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι περισσότερες παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός λίγων ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας (δεν αποστέλλουμε παραγγελίες τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες). Λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες που γίνονται την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο διεκπεραιώνονται το πρωί της Δευτέρας.
Το παραπάνω χρονικό πλαίσιο ενδέχεται να μην ισχύει σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Από την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2 έως 7 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών, πανδημίας, lockdown και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν να διαχειριστούν οι εταιρείες courier και λόγω του μεγάλου φόρτου των μηχανογραφικών συστημάτων τους, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις αλλά και στην διαχείριση των παραγγελιών, γεγονός που η Εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Όλα τα νυφικά προϊόντα είναι χειροποίητα, παράγονται κατόπιν παραγγελίας και θα είναι διαθέσιμα σε διάστημα 15 έως 20 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ

Οι περισσότερες παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός λίγων ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας (δεν αποστέλλουμε παραγγελίες τα Σάββατα, τις Κυριακές ή τις αργίες). Λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες που γίνονται την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο διεκπεραιώνονται το πρωί της Δευτέρας.
Το παραπάνω χρονικό πλαίσιο ενδέχεται να μην ισχύει σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

O χρόνος παράδοσης για αποστολές στην Κύπρο, εξαρτάται από την επιλογή ενός εκ των δύο ακόλουθων υπηρεσιών:

- Υπηρεσία Economy (Μεταφορά Ακτοπλοϊκώς) με παράδοση εντός 7-12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της παραγγελίας (+€8.00). 

- Υπηρεσία Express (Μεταφορά Αεροπορικώς) με παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της παραγγελίας (+€16.00).

Όλες οι αποστολές μας στην Κύπρο πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Από την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 7-12 εργάσιμες ημέρες και οι αποστολές γίνονται με την εταιρεία «ΤΝΤ».

Κατηγορία 1 η χρέωση είναι 19,5 Ευρώ και στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παρακάτω χώρες :

BΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ .

Κατηγορία 2 η χρέωση είναι 45,5 Ευρώ και στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παρακάτω χώρες :

ΕΣΘΟΝΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΑΝΔΟΡΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΚΙΝΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΟΡΕΑ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΛΙΒΑΝΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΦΙΛΠΠΙΝΕΣ, ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΤΑΙΛΑΝΔΗ .

Κατηγορία 3 η χρέωση είναι 48,5 Ευρώ και στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παρακάτω χώρες :

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΠΕΛΑΡΟΥΣ, ΒΟΣΝΙΑ, ΕΖΕΡΓΟΒΙΝΗ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΠΓΔΜ, ΙΣΡΑΗΛ, ΡΩΣΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΙΝΔΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΗΠΑ.

Κατηγορία 4 η χρέωση είναι 69,5 Ευρώ και στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλες οι υπόλοιπες χώρες που δεν αναφέρονται πιο πάνω.

Η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη και έχει υπολογιστεί για περιοχές εντός πόλεων. Στην περίπτωση που η αποστολή αφορά απομακρυσμένη περιοχή και τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται σε σχέση με τα παραπάνω, τότε θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα επιπλέον έξοδα αποστολής μέσω email, πριν την αποστολή της παραγγελίας

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email: eshop@tsakirismallas.gr.

 

11. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

H «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» και το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.tsakirismallas.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το «www.tsakirismallas.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters υπάρχει η δυνατότητα απεγγραφής (1-click unsubscribe) στο τέλος του ενημερωτικού email που λάβατε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ», μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή να μας ενημερώσετε με email στο eshop@tsakirismallas.gr αναφέροντάς μας εάν επιθυμείτε απεγγραφή από τα newsletter μας ή συνολική διαγραφή από το σύστημα νέων της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ».

 

12. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Για όποια διαφορά ήθελε προκύψει μεταξύ της «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» και χρηστών από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.tsakirismallas.gr» θα καταβάλλεται προσπάθεια για φιλική επίλυση μετά από σχετικό έγγραφο αίτημα του χρήστη.

Με γνώμονα την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των χρηστών στην διενέργεια αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.tsakirismallas.gr», η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» αναγνωρίζει, αποδέχεται και χαιρετίζει την προσφυγή στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών «Online Dispure Resolution» (ODR) με σκοπό την ηλεκτρονική επίλυση των διαφορών. Μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) στην ιστοσελίδα: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

δύνανται τόσο οι Χρήστες όσο και η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους και να συμφωνήσουν ποιός από τους αναγνωρισμένους σε κάθε κράτος μέλος φορείς επίλυσης διαφορών που αναφέρονται στην πλατφόρμα επιθυμούν να αναλάβει την εξωδικαστική ηλεκτρονική επίλυση της διαφοράς τους. Ο ιστότοπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον οποίον μπορούν να απευθύνονται οι χρήστες για περαιτέρω πληροφορίες είναι:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=EL

Εφόσον η διαφορά δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, η διαφορά θα επιλύεται με προσφυγή στα κατά τόπους αρμόδια πολιτικά δικαστήρια.

13. IP ADDRESSES

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο «www.tsakirismallas.gr» κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

14. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία που τυχόν προκύψει στον χρήστη/επισκέπτη εξ’ αφορμής της χρήσης του διαδικτυακού χώρου«www.tsakirismallas.gr». Η «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΛΛΑΣ» δεν εγγυάται την αδιάκοπη ή αλάνθαστη ή άνευ ιών παροχή υπηρεσιών της ιστοσελίδας της ή άλλων συνδέσμων και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προερχόμενη από τη χρήση της ιστοσελίδας.

15. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι όροι χρήσης διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες, ερμηνεύονται δε βάσει των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Για κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε προκύψει εξ’ αφορμής των όρων, της ισχύος τους, της ερμηνείας και της λειτουργίας του διαδικτυακού ιστοτόπου «www.tsakirismallas.gr», αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας. Εάν κάποιος όρος χρήσης κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, παύει αυτοδικαίως και παραχρήμα να ισχύει, χωρίς να θίγεται η ισχύς των άλλων όρων.