Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 30€
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Aπό το 1969 η Ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS δραστηριοποιείται με σταθερή πορεία στην δημιουργία, παραγωγή και πώληση γυναικείων, ανδρικών και παιδικών υποδημάτων κατέχοντας ηγετική θέση στην βιομηχανία της μόδας. 

Με σεβασμό στον πελάτη, αγάπη στη μόδα, προσήλωση στο έργο μας, στις αρχές μας και στο όραμά μας, διαγράφουμε μία σταθερά ανοδική πορεία άνω των 50 ετών με δημιουργίες που αποτελούν εναρμόνιση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με την ανεκτίμητη κληρονομιά και τεχνική επιδεξιότητα, συνώνυμα της TSAKIRIS MALLAS. 

Το όραμα της TSAKIRIS MALLAS, από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος το 1969 και του ομώνυμου εργοστασίου στην Αθήνα έως και σήμερα,  είναι η δημιουργία μοναδικών σχεδίων, τα οποία αφουγκράζονται και προσεγγίζουν τις τάσεις με αυθεντικότητα, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα της εταιρίας.

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη παρουσία στην λιανική και χονδρική αγορά περιλαμβάνει  43 monobrand καταστήματα εντός Ελλάδας, περισσότερα από 300 συνεργαζόμενα καταστήματα,  σημαντικό δίκτυο εξαγωγών σε 23 χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Ιταλία, Ισπανία, Η. Πολιτείες, Ν. Αφρική, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ιαπωνία  καθώς και ένα διεθνές δυναμικό online store που περιλαμβάνει  όλες τις συλλογές του brand μας αλλά και global brands. 


Επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα, πέρα από τα own brands διατίθενται και μεγάλη ποικιλία γνωστών διεθνών labels. Τα one of a kind σχέδια της EXE ανήκουν αποκλειστικά στην οικογένεια της  TSAKIRIS MALLAS από το 1998, συμπληρώνοντας κάθε στυλιστική ανάγκη του νεανικού κοινού που πειραματίζεται συνεχώς και αναζητά  brands με fashion affordable χαρακτήρα. 
Το 2016 προστέθηκαν  στην οικογένεια της TSAKIRIS MALLAS  τα εκλεπτυσμένα σχέδια του RENATO GARINI  επηρεασμένα από την ιταλική κομψότητα και αισθητική που χαρίζουν άνεση και στυλ για όλη την ημέρα. Με την υψηλή αισθητική και την ιταλική κομψότητα που διακρίνει τις δημιουργίες του, ο Ιταλός σχεδιαστής, RENATO GARINI προσφέρει μοντέρνα, άνετα, ανάλαφρα υποδήματα με έμφαση στα sneakers που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα.  

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και κατανοώντας τις ανάγκες του αγοραστικού μας κοινού, εξελισσόμαστε διαρκώς και διευρύνουμε τους ορίζοντες μας κρατώντας πάντα τις αξίες μας ψηλά.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020

Πρακτικό πρόσκλησης ονομαστικοποίησης μετοχών

11/08/2021 Σχέδιο μερικής διάσπασης κλάδου ακινήτου με σύσταση νέας εταιρείας

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016